Rozvoz masa

prázdniny se blíží ke svému konci a my už pomalu chystáme maso na podzimní rozvozy, objednávat můžete na tyto termíny

21.09. Praha
22.09. České Budějovice

19.10. Praha
20.10. České Budějovice

dále pak

23.11. Praha
24.11. České Budějovice



Kalendář akcí

<< Srpen 2017>>
Po Út St Čt So Ne
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

- Aktuality farmářské výrobky
- Aktuality z ranče

 

 

Ceník farmářských výrobků

Na Prácheňsku a v Pošumaví je spousta farmářů, kteří vyrábějí v této čisté krajině báječné české potraviny. Naše skvělé hovězí prodáváme rovnou Vám, uzrálé, čerstvé. V nabídce pro rok 2015 přibyly i první výrobky. Specialitkou, kterou se většinou zabývají jen ve velkých hotelích, je výroba vývar „demi glace“ v překladu tažený sklovitý vývar. Je to hmota vzniklá převalováním hovězích morkových kostí ve vodě o teplotě pod bodem varu po dobu 12 hodin. Z velkého kotle s kostmi z celého kusu hovězího se vytvoří pár krabiček sklovité hmoty, ale ta má sílu. Jedna krabička je určena na uvaření polévky či omáčky pro celou velkou rodinu. Dalším lákadlem jsou „hosbugery“ hoslovické Burgery připravené jen osmažit na pánvi. Mnozí z vás jistě také ocení, když si dáme s vařením a očištěním a připravíme pro vás dršťky. V nabídce máme i  kuřata od Tomáše z Loužné. Kuřátka rostou na pšenici, mají dost místa, vidí denní světlo - a zákazníci mi pak říkají, že jsou to menší krocani. Ale nebojte, pořád jsou kuřata, kterým Tomáš a jeho tým zařizuje úplně jiné podmínky k životu a je to znát. takže objednávejte, zavážíme jednou za čtrnáct dní. Budeme se snažit Vám v maximální možné míře vyhovět. Jedná se o prodej z farmy, a tak máme tolik masa, kolik ho vyroste a v takovém složení, které naroste na kusu. Takže objednávka nemusí být vždy vykryta přesně dle zájmu, protože některých druhů masa (svíčková, pupek…) je méně než třeba zadního. A kuřat je tolik, kolik jich vyroste. Prosím proto o shovívavost v tomto směru. Slibuji, že to vynahradíme kvalitou.

TOPlist